Friday, May 30, 2014

Degree Done!

Alhamdulillah..
Segala urusan hari ni setle dgn jayanya.
Memang berkejar2lah citenye kan.
Beli hadiah kawan kawen, pergi cosway beli Barang2 kawan2 officemate tempah.
Banyak gile shoping bukan utk diri. hehehe.
Tapau makanan, balik office kira hutang. pas tu kutip hutang macam ceti plak.
Makan pun tergopoh gapah.

Pergi rumah kawan nikah hari ni, jalan jem!
dekat kenduri, makan pun laju. xhabis plak tu.
kejar masa sebab fobia punya pasal tak nak balik malam2 time magrib hari jumaat.
Tapi sempat lagi bergambar kat pelamin bila line clear. Hahaha.

Birthday yang memang memenatkan sangat2.
Tapi tapi tapi happy sebab dapat hadiah dari kekawan! hadiah yang paling bermakna untuk diri dari diri sendiri adalah officially saya dah ada ijazah sarjana muda perakaunan!!! yeay!!

Ya allah. syukur..
saya melalui terlalu banyak dugaan utk segulung ijazah ni :'(
Sangat2 banyak.kalau diluahkan memang menangis.
Hanya tuhan saja yg tahu apa2 yang sy lalui.

Mak, ni untuk mak.. ela tau ada yg inginkan ela jatuh,
dan ela tau mak pun tau mcm mana ela hidup dengan sorang yang anak ramai, tidak kuat tubuh badan membantu ela apa yg termampu. ela berjaya buktikan yg ela mampu.
Kalau abah ada, mesti abah pun bangga kan mak :'(

Uda, ini pun untuk uda..
uda abg yang paling adik sayang. Terima kasih uda untuk segala tangungjawab uda pd adik sejak pemergian abah, dari kecil hingga dewasa, besar dan gemuk ni.hihihi.
Sentiasa percayakan adik walau ada yang menyisihkan.
Adik sentiasa doakan uda sihat dan kuat.

Dan pd Bakal suami, terima kasih sebab abg selalu bagi nasihat, Bagi dorongan.
Tika takut buat keputusan. Abg suruh dengar cakap abg,
memang kalau sendiri. Xtau apa jadi masa practikal dekat KLCC dulu.
Lepas behenti tanpa notis, abg cari tempat baru dalam masa sehari, tapi tetap tak rasi.
Syg hargai semua yg abg buat sepanjang kita belajar hingga syg dapat degree.

Demi orang2 yg sy syg inilah..sy kuatkan dri.
Alhamdulillah.. Terima kasih.
Walaupun ada lagi ujian yg perlu ditempuh. Skurang2 satu dah selesai..
Terima kasih ya Allah ^_^




No comments:

Post a Comment