Sunday, August 18, 2013

Our Gathering! ^_^

CAK!!!

Hari ni sy dan Mr hatimanis pergi kenduri kawan kawen, mcm biasalah dia memang ajak aku, last2 minit baru compem, kalo kenduri kawen biasanyelah kan, aku tak bagi duit, aku lagi suka bagi hadiah. Tapi sebab last2 minit. Bagilah sampul raya petronas berserta RMkrikkrik kat dlm :P

bertolak jam 12.30.. lambat kan? sy x salah okeh :P
 dlm kete masa pergi tak banyak ckp, sebab xtau jalan kan? kami mengfokuskan diri dengan melihat sekitar signboard jalanan sambil menikmati pemandangan alam. setelah berpusing2 tanpa sesat, akhirnya tiba lah ke dewan komuniti TTDI, TQ waze sebab byk memberi arahan sehingga bateri hp kami tintong.

Sampai2, kami mula berjejak kasih. eceh! lama x jumpa, ada rapat ada yang tidak. tapi buat2 rapat je :P
tiba2 ada sesi rakaman video. aisehh... malu. aku mengambil tempat dibahagian belakang, sambil menyorokkan muka. :P tapi ketinggian aku mungkin tidak dapat disangkal lagi, meyorok pun xguna -_- ini semua salah tumit tinggi :P




inilah antara gambar2 kami. Kegemukkan yang tersalah. dengan pegang baby, badan mcm tu, mcm pregnant -_-. sebenarnya sy xgemuk. kipas yang salah. hahaha 
Gambar ni menimbulkan kontroversi bila ramai yg tanya bila aku kawen?


ada yg tak percaya plak bila aku kata belum, gambar diatas memang seperti sungguhlah aku dah kawen. Itu anak org lain lahhh... disebabkan penat nak jawab, adalah 3,4 msg aku malas nak jawab, #maafkansaya -_-

insyallah, turn kami akan tiba. kalian standbylah budget hadiah daripada skrg ok? hihihi
biasalah kalau dtg kenduri kawen, soalan yg penat nak jawab, ko bile lagi? ulang2 naik merepek2 aku jawab. sebab tang merepek ni, aku agak hebat walaupun lemah lembut( eceh! puji diri)

esok ada kenduri lagi, tapi esok pergi seorang dirilah, sampai dengkil baru pi dgn anak2 buah, lagipun hatimanis aku ni tidak dijemput, sebab jemputanye utk family aku je, soo esok, aku postlah gambar baru menunjukkan, #akuxgemok!

Ok Byyyee :)))